Política de privacitat

1 – OBJECTE

El nostre objectiu, és ser el més transparents possible amb els nostres usuaris, sobre les dades personals que recopilem. La seva privacitat és important per a nosaltres.

Mitjançant la lectura de la present Política de Privacitat, l’usuari queda informat sobre la forma en què l’Associació Salvem la Platja de Pals recapta, tracta i protegeix les dades de caràcter personal que li són facilitats a través del lloc web: https://www.salvemlaplatajadepals.org (d’ara endavant, el lloc web) i aquelles altres dades que pugui facilitar en un futur a l’Associació Salvem la Platja de Pals per altres mitjans.

L’usuari ha de llegir amb atenció aquesta Política de Privacitat, que ha estat redactada de forma clara i senzilla, per facilitar la seva comprensió, i determinar lliure i voluntàriament si desitja facilitar les seves dades personals a l’Associació Salvem la Platja de Pals.

En emplenar qualsevol formulari i fer clic en la casella “Accepto Política de Privacitat”, l’usuari manifesta haver llegit i acceptat expressament la present política de privacitat i atorga el seu consentiment inequívoc i exprés al tractament de les seves dades personals, conforme a les finalitats informades i serveis que presta l’Associació Salvem la Platja de Pals.

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

  • Identitat: l’Associació Salvem la Platja de PalsG55360671
  • Dirección postal: Avinguda Arenals Mar, núm. 8, 1r 1a. 17256 Pals (Girona).
  • Correu electrònic: info@salvemlaplatjadepals.org

 

TRACTAMENT DE DADES RECAPTADES MITJANÇANT EL WEB

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

A l’Associació Salvem la Platja de Pals tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud d’informació, gestionar les donacions, registrar-lo com a soci o enviar-li comunicacions, així com els nostres butlletins.

A l’Associació Salvem la Platja de Pals tractem la informació que ens faciliten les persones que es registren com a sòcies amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal de l’Associació, organització de les activitats, convocatòries i altres processos previstos als Estatuts.

Per quant temps conservarem les seves dades?

En el cas de la subscripció als butlletins o d’informació les dades es conservaran mentre l’interessat no sol·liciti la seva supressió. En el cas de donacions es conserven almenys durant quatre exercicis fiscals. En el cas de les dades dels socis es conserven durant el termini establert a la normativa sobre associacions.

Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

  • Consentiment de l’interessat: Atendre la seva sol·licitud i enviar-li comunicacions, així com els nostres butlletins.

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal, com és el cas de les dades referides a donacions, que poden ser comunicades a administracions tributàries. Les dades dels socis es comuniquen a entitats financeres, amb la finalitat de girar els rebuts corresponents.

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

Com hem obtingut les seves dades?

Les dades personals que tractem a l’Associació Salvem la Platja de Pals procedeixen del propi interessat.

 

EXERCICI DE DRETS I RECLAMACIONS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions. També podrà exercir, en el seu cas, el dret a la portabilitat de les seves dades personals.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, l’Associació Salvem la Platja de Pals deixarà de tractar les dades, a menys que hi hagi motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat a qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Podrà exercir els seus drets adreçant-se a l’Associació per qualsevol mitjà.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

CA
ES CA